NOORTESARJA III ETAPP LÕI SELLE AASTA FINAALIUKSED LUKKU

Lahke Audentesepere võõrustas Noortesarja etappi esmakordselt. Osalejaid ja plaksutajaid oli kogunenud hulgim, nii et bassein sai rahvast pilgeni täis ning võistlus võiski alata.Kavas oli seekord mitmeid pikki distantse ja kaasaelamist sai kohe kapaga. Põnevaid ujumisi pakkusid ka meie klubi noored ujujad. Dramaatilise duelli pidasid 200m vabaltujumises maha Meribel Saar ja Margaret Markvardt,kus võitja selgus alles elektroonikaekraanilt.Miko Lilleorg võitles oma võitlust 400m krooliujumises lõpumeetriteni ja seekord küll veel teine koht aga küllap oli õppetund vajalik. Täis traagikat oli ka Birgiti Borni 400m krooliujumine,kes meetrite lugemisega vähe segadusse sattus ja 50m enne lõppu seisma jäi ja kaotas ikka mitu head sekundit ning võidukarikas sõitis hoopis Maardusse. Äpardused sellega ei lõppenud ja pärast võitluslikku 100m liblikujumist,finiseeris Margaret konna tõmbega ja pidi sammuti hõbekarika loovutama. Reeli Siimar aga ei saanud 200m kompleksujumise stardis tasakaalu hoitud ning distants jäi pisarate saatel ujumata. Ebaõnnestumiste jada lõpetas Janter, kes 100m kompleksi ujudes, pöördes üleliigse delfiinilöögi tegi ja võidukarika asemel protokolli disklafi teenis.
Seda sai ikka kole palju küll !Pole midagi parata, loodame, et me kõik vigadest õpime ja mitte ainult enda omadst, vaid ka teiste omadest.
Samas oli võistlustel hulgim toredaid esitusi ja üllatuslikke pjedestaalikohti.Pikk samm on edasi astutud ja pea kõik ujumised lõppesid isiklike rekorditega.
Võistlus läbi- finaalid lukku!
Varsti saame finalistide nimed kodulehele üles riputada ja tuleb aga trennile täiega takka anda,et Keilas kõigile noortele ujujatele lahingut anda.
JÕUDU TÖÖLE!
Seekordsed karikakolmikusse pääsejad:

T-11
SANDRA MAANURM 50m rin- III koht 50m sel-III koht
P-12
JANTER SUUN 50m lib- I koht
ANDREAS LUHALA 50m rin – III koht
T-12
MERIBEL SAAR 200m va – I koht 100m rin – I koht
MARGARET MARKVARDT 2oom va – II koht
MAI RIIN SALUMAA 200m komp – I koht
REELI SIIMAR 100m lib – II koht
MARIANN SAABAS 100m lib – III koht
T-13
MARIA KERIDON 400m komp- I koht 100m lib- III koht
BIRGIT KATRIIN BORN 400m va- II koht
ROOS PARMAS 400m va – III koht
P-14
KRISTJAN LAID 100m sel – I koht 100m lib- III koht
MIKO LILLEORG 400m va- II koht 100m sel – II koht