NOORTESARJA VÕIDUKARIKAS ÜLLATUSLIKULT TOPPI

Kuidas see küll juhtus, aga üllatus- üllatus … TOPi tubli võistkond asus Noortesarja finaali juhtima juba esimesest alast 50m vabalt ujumisest ja nii muudkui eduka lõpuni.
Keilasse vabariiklikusse Noortesarja Finaali oli sellel aastal ennast võidelnud 187 noorujujat 27 klubist. Konkurents oli tõesti tihe ja pääsuajad tuli unustada. Võitlus läks käima just stardivilega. Oli säravaid sooritusi ja ülekaalukaid võite. Meie klubi finalistid andsid endast kõik ja kerge see ei olnud. Janter tuli võistlustele pooltõbisena,kuid võitles ennast medalitele. Suurem osa tüdrukuid aga ei jõudnud veel ähkimist lõpetada, kui juba tuli uuesti starti minna. Meie aja kangelased. Auhinnalisi kohti kogunes meiegi kukrusse kokku 11, kuid võistkondliku edukuse tagas kõigi klubi finalistide südikas esinemine. Iga punkt oli tähtis ja iga edestatud ujuja tegi punktiskoori suuremaks.
Parimad esitused TOPikate poolt:

P-12
JANTER SUUR – 50va -I koht 50lib – I koht 50rin – III koht

T – 12
MAI RIIN SALUMAA 50m va – III 200m va – III Mairiin oli klubile kõige suurem punktinoppija

MERIBEL SAAR 100m rin – III 100m sel – III koht Meribel oli samuti üks suuremaid punktikogujaid

T – 11
SANDRA MAANURM 50m va – II koht 50m sel – III koht Sandra noppis klubile samuti hulgaliselt punkte

P – 14
MIKO LILLEORG 100m liblikat – II koht

KRISTJAN LAID 100m selili – III koht

Suured tänud treenerite poolt kogu võistkonnale ja samuti taustajõududele – lapsevanematele, kes on noori sportlasi läbi hooaja sõidutanud, tagant tõuganud ja igatpidi toetanud.

Loorberitele puhkama aga ei või jääda – ees ootab veel hulga starte tähtsatel võistlustel.

KIIRET SUVIST VETT!!!!!