PÄIKESELINE HAAPSALU AITAS SISUSTADA KOOLIVAHEAEGA …

Koolivaheajal pakkisime siuhti-viuhti laagriasjad kokku ning vurasime päikselisse Haapsallu. Iga päev tegutsesime  ja siblisime kohe nii mõnuga, et ainus tõeline puhkepaus algas siis, kui saabus öörahuaeg  ning magus uni noored ujujad oma rüppe mähkis . Pisemad topikad tegid esmakordselt tutvust varajase ärkamise ning ujumistreeninguga enne hommikusööki. Ilmad olid päikeselised ning ka külmataat  natuke näpistas, aga meie tegemisi see ei seganud. Askeldasime mitu korda päevas basseinis ning spordisaalis, nautisime pallimänge ja kukerpallitasime mattidel. Õhtuti  toimusid ühisüritused, mille peakorraldajateks olid: Sarah, Brita, Sandra, Emma, Anders ning Mark. Suurimad tänud neile !

Võistkond „Madude” (kapteniks Jan Markus) poolt kevade ootusele pühendatud  tore luuletus teile päheõppimiseks (märksõnad konn, päike, kevad, sussid, vahukomm):

 

Kevadpäike ilus on,

aasal istub väike konn.

Temal käes on vahukomm,

konnal sussid jalas on.

 

Soovime teile kõigile tegusat  ning päikselist kevadet! Ärgem unustagem, aprilli alguses toimub „Noortesarja” ja „Pardikeste sarja ”   kolmas ehk viimane etapp. Finaali jõuavad ainult parimatest parimad!