SELLESUVINE KODUMAINE SUURSÜNDMUS – EESTI MEISTRIVÕISTLUSED UJUMISES – KOHE;KOHE ALGAMAS

Jaani minnes, hüppavad kiireimad kalad pühapäeval Tartus, Aura Keskuses võistlustulle.
TOPi 29 liikmeline koondis liigub Tartu poole laupäeval 25.juunil.
Koguneme bussijaamas 13.15 ja buss suundub Tartu poole 13.30. Tänud, kes on juba teatanud, kuid kui on veel keegi, kes sõidab Tartusse omal käel – andke palun mulle teda.
Mis ei tohiks kindlasti kotist puududa: trixid, püxid, prillid, klubi särgid, dressid, tallad, võistlusriietus, joogipudel- süsivesikute joogipulber, väike rätt pukkide kuivatamiseks jne. MÕELGE VEEL KÕIK HOOLEGA LÄBI!
Neljaks päevaks saab koduks hotell Dorpat. Hommikusöök on hotellis, kuid ülejäänud söögid jäävad omale kulule.
Tartusse jõudes paneme asjad hotelli ära ja võistluseelne treening on planeeritud kell 17.00. Kõiki omal käel Tartusse saabujaid ootame samuti kella viieks Aurasse.
Teisipäeval, peale viimase võistlusosa starte võib kohe ka kodupoole hakata sõitma.
Mina ise jään võistluste lõpuni ja tulen viimaste pudinatega Tallinna poole.
Lisan kirjale ka võistluste juhendi, et näeksite võistluste alguse kellaaegu ja alasid ning samuti lisan võistluste stardiprotokolli.

Võistluskulu 90 EURi , mis sisaldab hotelli kulu, 2 stardimaksu ( ülejäänud stardid tasub klubi) ja võistluseelne treening Auras, palume tasuda ülekandega klubi arvele õppemaksuna hiljemalt 25. juuniks k.a.
Tartusse sõiduraha 5 EURi palun kaasa võtta sularahas ning tagasisõiduraha peak samuti varuks olema.
Ootame lähedasi Tartusse võistlustele kaasa elama ja ülejäänutel pöidlad aga pihku. Kiiret vett ja rõõmu pakkuvaid starte!

Küsimuste korral olen vastamas,

Heidi
52 11582