VILE…STARDIPAUK…VILE…STARDIPAUK

Viledel ja stardipaukudel polnud otsa ega äärt. Esmaspäeval, 31.mail peeti maha Eesti Noorte ujumislahing – meie endi kevadine Waterloo. Kiiremad swimmerid olid Keilasse kohale vuranud igast maarjamaal pesitsevast ujumisklubist. Karikate ja medalitega ülekoormatud laua kõrvale ei tahtnud autasustamispoodium lausa ära mahtuda. Õnneks on just Keila Veekeskuse avar ja valgusküllane bassein valitud finaali toimumise kohaks. Soojapügalad olid õhus küll ääretult kõrgele roninud, nii et higistada said võistlejad ning pealvaatajadki. Kuid õnneks said sportlased endid aegajalt distansipikkustel jahutamas käia. Elevust ja pinget oli küllaga. Pöidlaid hoiti omadele ning sõpradelegi. Konkurents oli väga tihe ja võrreldes eelnevate aastatega, tuli nii mitmelgi alal oluliselt paremaid tulemusi näidata, et poodiumile jõuda. Kuna on tegemist ka võistkondliku arvestusega, siis omas iga start tähendust ning iga punkt oli niiöelda arvel. Kohe algusest haaras ohjad enda kätte ja saavutas ka kokkuvõttes esikoha spordiklubi Garant.
TOPikaid pääses seekord finaali 17 : Maria Keridon, Birgit Katriin Born, Veronika Butlere,Sigrid Sepp, Paula Brit Siimar,Kerstin Acta Kerner,Karleen Kersa, Karin Iilane Karolina Kaalma, Triin Arjus, Miko Lilleorg,Rauno Liivand,Kert Saarma, Jüri Ilmjärv,Egert Palkmets,Patrick Tullkvist ja Herman Aadamsoo.
Jällegi oli meie klubi edukaim ujumisviis krool.
Alade võite ja medalikohti tõid klubile järgnevad noored tulevikulootused:

Maria Keridon T-11 50va-34,25 I koht
50rin-43,45 I koht
Maria valiti ka vanuseklassi parimaks tüdrukuks.

Birgit Katriin Born T-11 50va-34,62 III koht
50lib-42,34 II koht

Sigrid Sepp T-12 100lib-1.23,84 III koht

Karleen Kersa T-14 50va-28,59 III koht
100rin-1.21,25 III koht

Miko Lilleorg P-12 50lib-33,01 I koht

Kert Saarma P-13 50va-28,47 III koht

4x50va teateujumine koosseisus: Karleen Kersa, Karin Iilane, Kert Saarma ja Herman Aadamsoo
1.52,76 IIIkoht

Õnnitlused võitjatele ja auhinnasaajatele.
Lootused finaaliga seoses olid ikka kõrgemad. kahjuks oli eneseületusi ning ka isiklikke rekordeid vähevõitu.Loodame, et järgmisel aastal saame Keilasse minna suurema võistkonnaga ning rohkem lärmi teha ja teisi endile plaksutama panna.
Võistkondlikult saavutasime üldarvestuses V koha.
Ärgem sellega rahuldugem- püüdkem ikka kõrgemale.
Selleks on olemas oma salasõna: TRENN; TRENN ja veelkord TRENN.

Kes juba puhkusele ihkavad – nendele kaunist suve ja, kellel seisavad ees Eesti Noorte Meistrivõistlused Tartus- neile hoogsat harjutamist ja vigade parandust.

Parimat soovib TOP UK treenerite kogukond