REKORDITE JA ISIKLIKE SADU KAUGEL TüRGIMAAL JäTKUB

aupäeva hommikul asus esimesena võistlustulle võistkonna pesamuna Kätlin Sepp 50m seliliujumises. Püssirohtu seekord ei jätkunud ning leppida tuli 28,91-ga. Tore,et nüüd hakkavad sprindiajad ikka 28-ga , see aitab ikka edasi rühkida.
Meie ujujatest startis järgmisena Martti 50m rinnuliujumises- suurepärase ajaga ning uue Eesti rekordiga 26,88, lõpetas ta poolfinaali jõudes 16.nda kohaga.
Õhtul tegi ta küll kena ujumise, kuid jäi kümnendiku jagu hommikusele tulemusele alla ja saavutas lõpuprotokollides tubli 19. koha. Väga tubli konnahüpe on tehtud uuele tasemele. Millised numbrid!
Puhkuseks kümmekond minutit ja jälle starti, seekord hakati ujuma 100m kompleksujumise poolfinaali. Eelmine start veel kontides, kuid Martti ei andnud alla-
Isikliku kordamisega 53,70, lõpuprotokolli 15. koht.
100m liblikujumises võttis ette Annika ning esmakordselt alla ühe minuti ujudes 59,31, võitles välja õhtuse poolfinaalikoha . Õhtune start õnnestus aga veelgi paremini ja 17. ajaga 58,94 jõudis Annika juba 58 sekundi sisse. Tubli!
Viimane hommikune etteaste tüdrukute 4×50 meetri kombineeritud teateujumises
möödus samuti väga edukalt. Vana rekordit sai kohendatud nelja sekundiga, superhästi teatevahetusi tehes ( vaadake protokollist ), saavutati nii mõnegi kuulsa ujumismaa naiskonna ees ,tubli 12.koht. =,7 sekundit jäi lahutama eesolevast Inglismaa võistkonnast. Vahva esitlus!
Ei saa mainimata jätta ka suurepäraseid tulemusi-Eesti rekordeid ja häid kohti tablool.
Uued Eesti rekordinumbrid Andres Olvikult 100m selilis ja Jane Trepilt 100m rinnuliujumises ning särtsakas finaal Jane poolt 100m kompleksujumises ja tasuks vääriline 5. koht.
Võistlus kogub enne lõppu tuure- maailmarekordid ja meie kontinendi rekordid purunevad, mis kole. Vahva on ,et ujujad meie endi hulgast saavad selle lähedust kogeda ja kindlasti sellest ka innustuvad.
Kõik on võimalik ja kui mitte kohe täna, siis varsti!