HAAPSALU LAAGER – VÄIKSED

Meie klubi tillemad ujujahakatised käisid kuulsas MUDA PEALINNAS – HAAPSALUS sügislaagrit pidamas. Liumägi ja mõnus bassein olid ootamas ning kaks korda päevas, nagu päris ujujatki,tegime aga hoolega vees trenni. Hommikuse treeningu ajal norisid treenerid tehnika kallal ja õhtuti pidi juba järjest mitmele kilomeetrile tuule alla tegema. Oeh, ära väsitas küll. Hommikuid tervitasime õues jooksu ja võimlemisega ning mere ääres sai samuti jooksu -jalutamisega pooleks ära käidud. Korvpalli patsutasime suures saalis , kukerpallitasime ja peapeal seisime maadlussaalis. Toimus ka igasügisene 800m pikamaaujumine Haapsalu karikatele.
Kõik said tublisti hakkama ja eriti kiidaks kõige pisemaid-Karmelit ja Johannat, kes katsumusele kenasti vastu panid. Võistlustulemused leiate klubi lehelt topswimclub.ee-
võistluste lingi alt.
Kes neid kordi jõudis üle lugeda, mitu korda liumäest alla sai tuldud ja mullivannis sai endid päris pelmeeniks keedetud. Viimasel õhtul toimus hüvastijätu suplus hoopis pimendatud basseinis ja ainult meile. Treener Railigi sulpsas trikoossse ja jooksis ja ujus kõigiga võidu.
Tantsu sai ka vihutud ja viktoriinis ajusid ragistatud. Filmipelt aga vaatasime,et kuidas see ujumine meil välja näeb. Nii see aeg meil kiiresti läks ja juba bussiga tagasi.
Eks varsti jälle.